GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogy kell a BTA Balanceboardot használni?

A használat egyszerű: a BTA Board a felsőtest csavarásával, a testsúly áthelyezésével nemcsak gördíthető, hanem megpördíthető is. Miközben egyensúlyozol, az egész szervezetedre ható pozitív változások zajlanak benned. A mozgás összetettségéből adódóan a fejlődés és az alakformáló hatás is garantált.

Kiknek ajánlott a BTA Board használata?

A BTA Boardot kezdőknek és profi sportolóknak egyaránt ajánljuk, de tökéletes a szabadidő eltöltésére is bárkinek.
Használata szigorúan stabil mozgáskoordinációval rendelkező személyek részére ajánlott, illetve 14 éven aluli gyermekek számára csak szülői vagy nagykorú felügyelete mellett javasolt!

Kiknek nem ajánlott a BTA Board használata?

A BTA Board időskorúak, fogyatékkal élők, valamint kábító, illetve bódító gyógyszereket vagy egyéb, a mozgáskoordinációra negatívan ható, azt befolyásoló szereket szedők számára nem ajánlott!

Hol próbálhatom ki a BTA Board-ot?

Pécsett, a Doboz Mozgásközpont szakképzett trainerei tartanak edzéseket kezdőtől haladó szintű boardozók számára egyaránt.

Pécs, Fejér Lipót utca 3

Tel: (30) 510 4192

Hol vásárolhatok BTA Board-ot?

A BTA Board megrendelése és forgalmazása egyelőre online eszközökkel (pl. a Facebookon a www.facebook.com/btaboard oldalon, ill. a bta.balanceboard@gmail.com e-mail címen keresztül) történik, jelenleg még nincs kereskedelmi forgalomban, de ennek ügyintézése folyamatban van. A fizetés/átvétel módja történhet helyben (a BTA Board Kft. székhelyén) készpénzes átvétellel, készpénzes utánvétellel vagy bankszámlára előre utalással is. Vásárlás esetén a BTA Board Kft. számlát állít ki a vevő számára.
A termék szállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik, várhatóan a megrendelés feldolgozását követő 30 napon belül. A termékre 1 éves garancia van. A kellék- és termékszavatosságra a Polgári Törvénykönyv (Ptk.) 6:159-6:170. §-ai irányadóak.

Kérdésed van? Kérlek, írj nekünk. Örömmel válaszolunk.

Pin It on Pinterest

Share This