RÓLUNK

A nevünk BTA Board /Balance Training Activity Board. Kigondoltunk egy olyan eszközt, amivel egyszerre fejleszthető az egyensúly, a törzs- és farizomzat. Használata garantáltan egy adrenalin bomba! Hihetetlen jó élmény, a gyermekkor önfeledt szórakozását nyújtja. Egyszerű és letisztult forma, melyet már megszokhattunk a Heonlab designereitől. Hisszük, hogy a sportolók bevonásával, tapasztalataikra építkezve, önfejlesztő terméket hoztunk létre. Folyamatosan fejlődve, nyitottak vagyunk az új dolgokra, keressük a végső határainkat. Szenvedéllyel végezzük munkánkat, ami egyben szórakozás is számunkra. 

 

Cégünk – a BTA Board Kft. – egy nagy múltra visszatekintő és komoly hagyományokkal rendelkező tárgy (a cirkuszi eszközként ismertté vált Rola Bola) átdolgozására vállalkozott, annak hazai és nemzetközi piacra történő bevezetésével. A tervezés és a kivitelezés egy kézben tartásával folyamatosan garantált a minőség.

A használat egyszerű: a BTA Board a felsőtest csavarásával, a testsúly áthelyezésével nemcsak gördíthető, hanem megpördíthető is. Miközben egyensúlyozol, az egész szervezetedre ható pozitív változások zajlanak benned. A mozgás összetettségéből adódóan a fejlődés és az alakformáló hatás garantált.
Az BTA BOARD egy egyensúlyozó lapból és egy gördítő hengerből áll. A méretek tudatos fejlesztés és hosszas kísérletezés eredményeként születtek. A stabil irányítást a túlcsúszást gátló sínek biztosítják, megtartva a mozgás teljes szabadságát. A kiegészítő csúszásgátló szőnyeg nagymértékben elősegíti a BTA Board biztonságos használatát. Mindenkit kérünk, hogy a terméket csak saját felelősségére használja!

Pin It on Pinterest

Share This