TERMÉKEK

Kérj ajánlatot

A Balance Training Activity Board / BTA Board sporteszköz ötlete és alapvető megtervezése a BTA Board Kft.-hez köthető, formatervezését a Heonlab Kft. végezte, a termék gyártását és forgalmazását a BTA Board Kft. végzi.
A termék gyártása ugyan jelenleg még „kisüzemi” körülmények között, de nagy odafigyeléssel és kellő precizitással zajlik.

A BTA Board – mint designer termék – egy olyan műalkotás, amely mind formai, mind pedig kivitelezési minősége okán is joggal emelkedik ki a többi hasonló termék közül, nyeri el egyre több vásárló bizalmát, tetszését.

A használat egyszerű: a BTA Board a felsőtest csavarásával, a testsúly áthelyezésével nemcsak gördíthető, hanem megpördíthető is. Miközben egyensúlyozol, az egész szervezetedre ható pozitív változások zajlanak benned. A mozgás összetettségéből adódóan a fejlődés és az alakformáló hatás is garantált.

 Nem kell elmenni edzőterembe vagy fitnesz edzésre, hiszen a BTA Board nyugodt otthoni körülmények között (vagy más helyeken, akár a szabadban is) történő használatával mindenki a saját tempójában és időbeosztásával fejlesztheti önmagát.

A board

A board egy rétegeltlemezből készülő CNC marógéppel vektorgrafikus kontúr mentén mart alkatrész.

Egy 18mm-es bükk rétegeltlemez tábla 7db board kimarására elegendő. A rétegeltlemez marás előtt mindkét oldalán színfurnért kap a megfelelő felületi minőség érdekében. A marás első fázisa a kontúr

kimarása, ezt követi a board alsó felületén található, az ütközőtalpak pozíciósüllyesztésének bemarása, majd a logó bemarása. A CNC marást követi az élek kézi durva és finom csiszolása úgynevezett felületkezelés előtti kikészítés. Kikészítés után az ütközőtalpak helyét ki kell sablonálni a későbbi szerelés-ragasztás miatt.

A henger

A henger egy 8mm falvastagságú PE (polietilén) műanyag cső félkésztermék, melyet 500mm hosszúságúra vágnak.

A munkadarabokat ezek után esztergában 0,3mm-es késfogással végigesztergálják,  majd a csővégeket kívül-belül egy speciáli kéziszerszámmal lerádiuszolják.

Esztergálás után lézergravírozással, raszteres felületi kitöltéssel a cső felületére felkerül a logó.

A PVC szőnyeg

A 3mm vastagságú PVC padlót 600mm x2000mm nagyságúra vágják 100mm-es rádiusszal, majd a méretrevágás után lézergravírozással felkerül a termék logója és web-es elérhetőségek a szőnyegre.

A BTA Boardot akár weboldalunkon is megrendelheted.

Vásárlás

Pin It on Pinterest

Share This